Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2008 15:38 - НОВИЯТ ЕЛИТ
Автор: zahary Категория: Изкуство   
Прочетен: 945 Коментари: 0 Гласове:
0



Не вярвах този сън, че ще се сбъдне:

България- протекторат, Стени
високи я обграждат. Сред оскъдица
бушуват мафиотските войни.
И всеки ден по някой си отива:
един - в чужбина, друг – в земята. С кал
животът непрестанно ни залива.
Мълчи народът слисан, ослепял.
Водата, въздухът, душите – мръсни.
Не се и раждат български деца.
Управници, сега е страшно късно
да ни залъгвате със стъкълца.
Не сме туземци! Виждаме – слугувате
на чужденци за собствен келепир.
Земята си, народа изтъргувахте.....

И идат лешоядите на пир!

Георги Ангелов


НОВИЯТ ЕЛИТ
Автор: Захари Валоа

На фона на очертаващата се в перспективен план бедност в страната се наблюдава възпроизвеждането на елитарни структури във всички нива и форми на властта. Става въпрос за парламент, изпълнителна власт, съдебна система, банки, университети, търговски дружества, здравеопазване /елитни болници/ и др. Характерното за всички тях е пирамидалният принцип на съхранение на класифицираната информация. Това означава, че членове от по-ниските етажи на тези организации имат по-ограничен достъп до информация, касаеща процесите /организационни, финансови/, извършващи се в тези учреждения. По друг начин казано абсолютната информация за протичащите операции в съответното звено на власт се владее единствено от трима-четирима души, наречени Борд на директорите. Освен информационната завеса, ниските етажи и звена са лишени от финансов ресурс, който по правило се насочва към ръководните структури на съответното предприятие или банка.
Пример: Всеки от участниците в Борда на директорите, в една Многопрофилна Болница за Активно Лечение /МБАЛ/, каквато има във всеки окръжен град, по закон получават от здравното министерство минимална заплата от порядъка на 3000 лв. месечно. /Подобно е положението и в бордовете на редица предприятия и търговски дружества./ Извън нея те получават и отделно възнаграждение, ако участват и в управлението на конкретното болнично /търговско/ отделение. В Борда обикновено участват лица непрофесионалисти в съответната сфера, назначени по определена политическа парадигма от самото министерство. Ако разгледаме лекарският състав, във всяко едно отделение, който е малък процент по отношение на този на сестрите и санитарите /взети заедно, помощен персонал/, получава 60% от разпределените финансови постъпления в отделението. За по-многобройния помощен персонал остават 40 %. Това е причината за масовото напускане на мед. сестри от България и заминаването им в чужбина. По подобен принцип са поставени нещата и в такива компании като НЕК и ВиК, както и в банковите ни системи. Общото в тяхното управление е следното:
Финансовият капитал и съхранената в наличност информация, наречена класифицирана, се владее и съхранява от малцинството на Директорския Борд, като основните финансови приходи се разпределят в този предварително оформен елитен кръг. Какво следствие бихме могли да получим от тези данни:
При увеличение на основните финансови приходи на тези дружества или банки, 60-80% от основните постъпления отиват в персоналните каси на управляващия борд, примерно 4- ма човека, а 20-40% се насочват към административния апарат, който може да наброява стотици.... Ето защо Бордовете по места настояват за драстично увеличение на цените на тока и горивата.... По този начин малцина Бордови богаташи поставят началото на елитен кръг на гърба на обикновеното простолюдие......
Нека сега да се задълбочим още по-надълбоко в окултната страна на тези процеси, протичащи в нашата обедняла откъм духовност страна.
Тези елитни групировки, за които стана дума по-горе вече се превръщат в гръбнака на ново появилото се масонство в нашата страна. Важно е да се подчертае обстоятелството, засягащо окултното управление на тези ложи. Върховна власт в управлението им заема ритуалния кръг от посветени масони от висш порядък, наречени илюминати. По характер на своите разбирания и вяра те са чисти сатанисти. Налице са данни за наличието на сатанински ложи в почти всички градове у нас. Известно е, че сатанисти стоят на върховете на пирамидата на всяко едно от водещите направления на обществен живот у нас и в чужбина. Става въпрос за ниво 33 масонска степен и нагоре. Основаването на сатанинските ложи в България в по-широк мащаб датира през 90-те години. Тогава бяха забелязани честите кражби на потири /части за причастие/ от църковни сгради, необходими им за ритуалните инициации и черни меси. Черен „кръжок” е бил структуриран към ЦК на БКП още през комунистическо време. Именно той е причина за енергийното елиминиране на Людмила Живкова.
Вече е въпрос на рутина извършването на кървави ритуали с евокацията /извикването/ на демонски същества с изключителен енергиен ресурс, подчинен на Тъмната страна. Факт е подмолното ерозиране на всички власти в страната- съдебна, изпълнителна, законодателна, както и духовна.
България е окупирана държава, превърната в духовен полигон, където се водят подмолни, скрити войни, подчинени на чужди користни интереси.
Отговорността за тези деяния носят владетелите на света с маски, жадуващи за НОВ СВЕТОВЕН РЕД на господство над цялата човешка общност.
Дали това ще стане реалност- зависи от самите нас.


Тагове:   елит,   новият,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahary
Категория: Изкуство
Прочетен: 252819
Постинги: 74
Коментари: 50
Гласове: 145
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930