Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2009 14:42 - Предупреждение в Индиго
Автор: zahary Категория: Изкуство   
Прочетен: 1492 Коментари: 0 Гласове:
0



Предупреждение в Индиго
автор: Захари Валоа

I Част.


image
Те не признават никакви авторитети. Не изпитват страх, вина, не признават граници, които да не са в състояние да прекрачат. Бунтуват се срещу всяко посегателство върху свободната им воля. Те могат лесно да навлизат в други измерения, контактуват със странни от гледна точка на нашата цивилизация същества. Владеят телепатията и телекинезата. Искрено мечтаят да изкоренят порядките, изграждани и съхранявани векове наред в нашето общество, като ги заместят със съвършено нови, свои, идеалистични по характера и насочеността си. Говорят за нов порядък на отношения между хората. Бленуват за идването на Ново измерение на живот тук, на земята, подчинено на законите на хармонията и равновесието, явление утопично за умовете на съвременните хора. Някои от тях се превръщат в живи бунтари с анархистично поведение като резултат от явното неразбиране от страна на семейния кръг и социалната среда, в която живеят и се обучават. Не желаят да се подчиняват на статуквото, а го атакуват фронтално.
Съществуват много наименования за този тип деца - наричат ги хиперактивни, деца със забавено психологическо развитие, трудни деца. Това са ДЕЦАТА ИНДИГО. По последни данни 9/10 от новородените днес деца са с подобни характеристики. Любопитно е да се научи, че те са обект на внимание от страна на медицинските среди и секретните служби в продължение на много години, особено след 2000 год. до наши дни. Някои медици споделят за наличие на генетичен дефект или аномалия, която обуславя това тяхно поведение, други дори говорят за промяна в кристалната структура на епифизната жлеза. Според мнението на психиатри те са пациенти със заложени данни за шизофренно отклонение в бъдеще. За пръв път терминът „Деца Индиго” се появява през 1982 год. в Америка, когато доктор Нанси Ан Теп, автор на редица книги на тази тема, забелязва и описва за пръв път това явление. Тя говори за това, че все повече деца се раждат с преобладаващ индигов цвят в ауричното поле. Впоследствие този феномен е документиран със съответната апаратура и в много други държави по земното кълбо. Само в Русия съществуват десетки институти /според някои автори 40 на брой/ за изследване на подобни хора с паранормални възможности.
Освен от психолозите, медиците и служителите на секретните служби, тези деца са обект на внимание и от страна на различните авторитети в областта на езотеричната наука. За нас ще са от значение именно този род анализи. Общото мнение, което преобладава тук, е, че тези деца се превъплъщават, за до повишат чувствително вибрационната честота на планетата. Причина за това е необходимостта от спешно създаване на предпоставки и условия за появата и развитието на души от нов порядък - т. нар. хора на Шестата раса. Според разбиранията на някои езотерични школи, както и на теософските общества у нас и в чужбина, предстои огромен скок в ментален порядък на цивилизацията като цяло. Време е да се изкоренят старите вярвания и стереотипи като на тяхно място бъдат заложени актуални ценностни системи. Човекът на Новото време трябва да развие в себе си заложените в потенциал сбор от добродетели, като успоредно с това успее да преодолее пороците, на които е робувал десетки векове. Разглеждайки тези идеи, ние стигаме до извода, че до голяма степен идеалите на по-горе посочените общества съвпадат с нравствено- философската насочесност на децата "Индиго". Дори нещо повече- тези езотерични общества виждат в тяхно лице живото проявление на събитията, пророкувани от редица пророци в различни епохи. Очевидно старият човек вече е излишен на тази земя с идващите от Небето Нови хора.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahary
Категория: Изкуство
Прочетен: 251954
Постинги: 74
Коментари: 50
Гласове: 145
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031