Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2008 14:57 - Окултната връзка между радиационно замърсяване, взривовете във военните складове и иконите Троеручици.
Автор: zahary Категория: Изкуство   
Прочетен: 856 Коментари: 0 Гласове:
0



Окултната връзка между радиационно замърсяване, взривовете във военните складове и иконите Троеручици.
Автор:
Захари Валоа

Няколко важни от окултна гледна точка събития потърсиха своето обяснение около датата 3.7.2008 г.
Първото от тях датира от един месец. Става въпрос за широко ширещи се слухове за радиационно замърсяване на страната. Въпреки опроверженията на правителствените органи, тези слухове продължиха своето разпространяване под една или друга форма в медиите и обществото дори до днешна дата.
Второто събитие бе вдигнатите във въздуха складове за боеприпаси в Челопечене. Като се абстрахираме от обясненията на вмирисаните от политическия нафталин дейци в Народното събрание относно причините за възникването на това деяние и разглеждайки обективно протеклите процеси в Министерство на отбраната на Реп. България в последните години/процесът на утилизация на излишните боеприпаси започва от 90- те години, а от 2003 год. е изготвена национална програма за утилизация/, стигаме до извода, че ръководството на военното ведомство се е опитвало да изнудва определени финансови групировки относно договорирането на утилизацията на излишните боеприпасите в пръснатите бази из страната. Явно става въпрос за накърнени финансови интереси...
От значение е още фактът, че запалването на боеприпасите става единствено при температура по-висока от 200 градуса С, така че отпада тезата за тяхното самоволно запалване. Освен това запалителите на снарядите и тротилните шашки са били поставени в различни помещения, така че oстава необясним начина, по който са били верижно запалени такъв голям обем от складове. Напук на всичко се появиха очевидци, които твърдят за детонация на складове още в предния ден през вечерта на 2.7.2008 г.
Третото важно събитие, което едва си проправи път между нечистите пластове от обвинения и страхове на деня бе едно твърде рядко събиране в София на трите чудотворни Богородични икони Троеручици в България – Троянската, Бачковската и от Рилския манастир .
imageВърху това събитие бих искал да обърна повече внимание в тази статия.
Нека разгледаме сега това явление от окултна гледна точка. Какво би станало на ефирно равнище при едно такова събитие? Би могло да се очаква издигане на вибрационното ниво на голяма група от вярващи посетители на храма в този ден. Може би щяхме да сме свидетели на необикновени изцеления на болни хора или провокирането на щастливи религиозни събития в иначе обеднелия откъм духовни емоции обществен живот. А сега да си зададем въпроса – на кого би навредило едно такова чудодейно дело? Съществува ли организация или група от хора, които биха се почувствали наранени от него?
За съжаление има такъв субект и той се нарича сила на тъмната ложа. Това е егрегорен енергиен поток, съставен от ритуална и психическа енергия, който осезателно реагира на изменения в астралното поле на съответния град или местност. От своя страна това астрално поле обединява страстите, чувствата и емоциите на ограничен кръг от хора, отдали се на своя общ стремеж към задоволяване изискванията на тъмната страна в своите души. Някои от тях са скрити сатанисти във вътрешен план. Именно тази група от хора бе отговорна за атмосферното замърсяване над столицата чрез взривяването на базата в Челопечене, както и за помрачаването на радостта в душите на вярващите хора по време на тържественото посрещане на светите икони в храма.
Какви други форми на изява ще ни демонстрират тези сили на тъмнината ще видим в близкото бъдеще. И така ще бъде докато тъмнината бъде приемана лековерно в душите на някои живеещи индивиди около нас.


Тагове:   връзка,   между,   Окултната,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahary
Категория: Изкуство
Прочетен: 252827
Постинги: 74
Коментари: 50
Гласове: 145
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930